övningskör

Publicerad 2012-04-29 16:30:12 i Allmänt,

Nu sitter jag inomhus och lyssnar på coldplay. Har jättedåligt samvete för att jag inte är ute i solen. Hade kunnat åka longboard typ, men jag vill inte åka här inte i Borås. För det är bara backar överallt och jag tycker att backar är läskiga. Haha jag är dessutom sämst. Borde ha en "övningskör"-skylt på mig hahah men srsly.
Antar att jag ska äta lite mat och så göra mig iordning lite. Senare tänkte jag åka och hälsa på min kaosbror Säisä. Det blir mys. Vi ska hitta på massa bus

Imorse vaknade jag bredvid Jennu, helt borta typ. gick upp, drack te... som jag kom på nu att jag glömde på Jennus skrivbord :s och sen målade jag naglarna lite spontant. Jennu säger att jag måste öva mig för annars kommer jag inte klara mig i livet. Ibland undrar jag om hon inte har rätt. Jag är verkligen inte bra på det alltså.
Så spelade vi gitarr ända tills jag skulle gå.
-
du är mitt dyraste. En rånare kan ta ifrån mig mina pengar, mina smycken eller till och med mitt liv. Men aldrig dig.

pålacken


jag tycker att den är söt. den heter snus.

Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela