suit up

Publicerad 2012-11-30 17:55:00 i Allmänt,

Det tar några sekunder, men sen förstår jag att det är snö.
Vaknar på 100bussen strax innan vi åker av motorvägen och ser att marken är alldeles vit. Inte för att det var så mycket, men det är den första riktiga snö jag har sett i år. Jag tycker att alla är så fjantiga som ska uppdatera facebook så fort de ser en blöt snöflinga typ och egentligen fattar jag inte vad hela grejen med snö går ut på om det inte är mycket. Men nu när jag gick där invirad i mina dubbla halsdukar och träden i parken gittrade så fint, när bussen svepte förbi mig och efter den följde en storm av snökorn, då drabbades jag av en plötslig julkänsla som följde mig hela vägen hem. Det är så sagolikt att för första gången sedan jag var liten så ska jag få fira en riktig jul. En bra jul. 
 
Den här dagen har varit en fin dag i största allmänhet. Det är flugfredag och vi var ett gäng som gjorde oss fina, fredagen till ära. Och alldeles snart så får jag besök av en fin liten flugtjej, nämligen Josefjun. Det kommer bli kalasbra hihi 
 
Hejdå, hoppas alla har en fin helg och å vad mysigt det är med vinter. 
 
them triangles.. always triangles

Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela