donneronsdag

Publicerad 2013-01-30 13:26:27 i Allmänt,

Blir bara sämre och sämre på att blogga men, men!
 
Onsdagar är oftast fantastiska dagar! Vi har inget på schemat då så jag har sovit ut och tar det lugnt idag. Verkligen vad jag behöver.
Senare ska jag träffa Kevin så får vi se vad vi hittar på, det vet man nämligen aldrig men jag vet att det kommer att bli bra i alla fall. Lite jobbigt är det förstås när man blir så beroende av någon. När det lixom känns tomt så fort vi inte ses, men jag antar att jag fortfarande är i någon slags chock och att jag kommer att lugna mig framöver.
 
Det mesta rullar på och jag mår för det mesta väldigt bra, just nu är jag nog påväg att bli sjuk känns det som fast det är nog bara en förkylning! k bry.
 
Min lillebror fyllde år i måndags, 14 år! en liten fjortis är han nu och jag fattar inte ens! Asså 14!? Det var ju jag typ nyss haha. Så konstigt. Han kommer iaf hem från pappa idag och då ska han få ett fint paket av mig. Hoppas han blir glad, jag har nämligen världens bästa lillebror!
 
Hejs!
 
ÄLSKAR DIG!

Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela