lyckorus och folkmusik

Publicerad 2012-01-31 09:52:57 i Allmänt,

Moj. Jag är sjukt trött och har varit det hela förra veckan. Tänkte att man skulle få sova lite i helgen men så blev icke fallet! Istället drog jag på fiolkurs som sagt och träffade några av mina fantastiska spelkompisar som jag inte träffat på länge. Spelade spelade, åt spelade, åt åt åt åt åt åt åt åt spelade, spelade åt, spelade dansade, hade damp, spelade åt, sov inte, spelade. sov, vaknade, åt, spelade, spelade, spelade, åt åkte hem. haha full rulle! Självklart hade vi våran traditionella "Shubby bunny" tävling som efter ett tag blir "sheeeshesheey" haha men det stod som vanligt mellan Wendela och Viktor och som vanligt vann Viktor med en typ hahah

 

------------------

 

Nu är jag ännu tröttare än innan och har värsta mördarhostan, men det gör inte så mycket för solen skiner. Idag ska jag ner på träningen och träffa mitt lag. Jag ska träffa min älsklingsEmil. Jag ska plugga som en liten "blå" (som pappa sa imorse) men det gör inget heller. Vi ska ha svenskaredovisning som blir kaos. Vi ska ha historiaprov på fredag, musikläxor har jag, och måste plugga till seminariet i naturkunskapen men det gör inget! jag är typ glad! Och om bara en vecka är det lov. Även om det bara är Tisdag är det snart helg och helgen efter den ska jag träffa Gabriel som jag saknar så himla mycket. Och sen äre lov och helgen efter så kommer Wille ner vilket kommer att bli helt sjukt jävla bra! Fyfan vad jag saknar honom måste jag säga. Och Fille och jag ska ses i veckan och allt kommer att bli bra och allt är så bra och nu skiter jag i om nåt är dåligt för ah. Jag är stolt över att vara jag och glad att jag har så mycket att leva för. Jag kommer att komma så långt och det finns inget som kan hindra mig tror jag.

 

---------------------



marsmallowzzzz :3


standard på katrinebergs folkhögskola är ju gratis godis höhöhö

Slutkampen

slutet är nära....

NU KOMMER DEET! haha

lite dans och musik (:


Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela