bronchitis n' rocket science

Publicerad 2012-12-28 23:23:06 i Allmänt,

Dåligt med julbloggandet! Kan inte påstå att jag har dåligt samvete dock för julen är ju trots allt en tid för gemenskap. derp.
 
haha nejmen hoppas alla haft en bra jul och att ni är taggade inför 2013. Det är jag nämligen. Helt galet. Jag är typ hur glad som helst. Insett att saker blir ofta inte som man tänkt sig men ibland så kan det faktiskt bli bättre!
 
------
 
Jag har haft en underbar jul tillsammans med min pappa och min norrlandssläkt. En liten och mysig jul som hade fokus på rätt saker tycker jag. Allt var lixom så bra det kunde vara, och att jag fick ett teleskop i julklapp gjorde ju inte dagen sämre direkt. Är fortfarande i extas typ. Helt söndertaggad på att kolla på massa heftia grejer och på något sätt komma lite, lite närmre det som jag älskar mest av allt. rymden.
 
Jag har umgåtts med Kevin en del, ytterst trevligt som vanligt. Jag har umgåtts med Josephine en del, också förträffligt! Tyvärr har jag inte hunnit träffa min bejb Jennu men vi ska ta tag i saken.
 
Nu ska jag leva vidare i min underbara regnbågsvärld. haha så fjantig. pushäi
 
jnfaymbfpö aj lav jo!
 
I have köpt the very best tröj in the whole värld!

Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela