Nog nu

Publicerad 2014-06-14 21:30:00 i Allmänt,

Nu är jag så jävla trött på alla människor från Göteborg. Jag är så fruktansvärt less på er! Den här förbannade hipsterkulturen, fashion-hetsen, alla jävla "häng" på "coola" uteställen, slottskogshelvetet, tuffa alternativa band, kärleksdraman, trend-feminismen och trend-toleransen! Jag är så jävla done med de flesta 96or som lever i nån slags fantasivärld där man å ena sidan ska älska alla för dem de är men å andra sidan titta snett på de som inte är som en själv. Du ska veta vilka alla häftiga band är du ska handla på second-hand du ska vara jävligt pk och helst ha nån alternativ frisyr i det hår som du helst aldrig ska borsta. Jag är trött på alla de överklass-snobbar som också finns mitt i smeten. Där du ska ha nyaste skorna, nyaste telefonen, nyaste kläderna och självklart inte från H&M då utan nu snackar vi dyra märkeskläder. Dyra märkesklockor,väskor,smycken,smink,fucking märkestamponger typ! Jag är så less på hela gaykulturen, alla är tydligen gay, du är gay jag är gay vi är gay alla ska vara med på pride och alla ska hångla med alla eftersom "gay is the new black"! Less på alla popare och indiefolk som röker för att det är coolt. Är trött på all langaröl som ska drickas på dåliga hemmafester varje helg och jag är trött på att vara "vän" med alla. JAG VILL INTE VARA EN DEL AV ER FUCKADE VÄRLD!
 
Kan ni inte snälla växa upp nån gång och inse att ni inte är så jävla mogna som ni tror att ni är? Kan ni inte börja respektera alla istället och sluta vara så förbannat pretto när det gäller VEM och VAD man ska vara? För vet ni, INGEN BRYR SIG! Ingen tycker att ni är coola när ni dricker vin i era "svåra", fashionabla kläder och klisterpaljetter i ansiktet. Ingen bryr sig om hur mycket feminister ni är eller hur mycket ni tycker hbtq-rättigheter är viktigt. Jag menar, bra lixom, applause, men man behöver inte tatuera in kvinnotecken, ha orakade ben eller pride-pins för att ha de åsikterna. 
 
För första gången på länge är jag jävligt nöjd med att bara vara i Borås hela sommarn typ och hänga med människor som är på riktigt. Jag är fruktansvärt trött på falskhet. 
 
 

Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela