LÄGG AV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Publicerad 2014-03-02 19:38:17 i Allmänt,

NU är det fan nog! Jag är så jävla trött på våld.
Ja, jag älskar att boxas, jag tycker om att spela spel som går ut på att döda folk och monster osv, ja jag kan bli så förbannad att jag får lust att smälla in pannbenet på folk och ja för i helvete jag älskar knivar och vapen och jag fascineras av blod och död. Men hallå världen det är dags att vi lär oss att skilja på fantasier och verklighet! 
 
Jag är så trött på allt jävla hat mot människor som inte har gjort något. Jag är så trött på intolerans, rädsla och missbruk av makt. Det håller på att spåra nu, alltså på riktigt skärp er och uppför er som folk!
 
Ryssland och deras förbannade Putin som på riktigt verkar ha huvet uppkört i röven måste lägga ner allt våld. Kan alla jävla länder och människor sluta misshandla hbtq-personer! SLUTA DÖDA MÄNNISKOR! SLUTA VANDALISERA OCH FÖRSTÖRA VÄRLDEN! SLUTA KRÄNKA FOLK SOM INTE ÄR SOM DU! 
 
NI SOM SKA FÖRESTÄLLA DE MÄNNISKOR MED MEST MAKT I VÄRLDEN, NI SOM SKA STYRA ETT FOLK OCH VARA EN FÖREBILD, ÖPPNA ÖGONEN! JAG ÄR SÅ JÄVLA LESS! KAN ALLA RELIGIÖSA MÄNNISKOR GE SIG OCH SLUTA FÖRNEKA VERKLIGHETEN! KAN ALLA RASISTER OCH HOMOFOBER INSE HUR FEL DE HAR OCH BÖRJA ANVÄNDA RESPEKT! 
 
VÄRLDEN, TA ER FUCKING SAMMAN! snart bryter väl tredje världskriget ut, vad fan kommer att hända då?
 
Här oroar man sig för att man inte ska få bra betyg och en framtid, MEN VILKEN FRAMTID KAN VI VÄNTA OSS NÄR VÄRLDEN SER UT SOM DEN GÖR!? VEM FAN VILL LEVA HÄR NÄR MÄNNISKOR BETER SIG SOM IQ-BEFRIADE FOSTER!? VEM FAN ORKAR SE PÅ LÄNGRE? OCH VEM FAN SKA FÅ STOPP PÅ ALLT? snälla sluta bara, ni äger inte varandra! Ni äger inte världen! Ni har egentligen inget att säga till om! 
 
JÄVLA IDIOTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela