dansa på min grav

Publicerad 2012-10-31 20:29:00 i Allmänt,

Vad har hänt egentligen? Jag vet inte ens om jag ska vara glad eller om det bara är värre. Vissa saker är bara så fina och andra är ett helvete och då funderar jag på om man ska strunta i dom sistnämnda och bara leva av allt som är fint. Får man göra så? Får man leva så pass mycket i nuet att det inte spelar någon roll? 
Vem ska hindra mig?
 
....
KAN SÄGA REDAN NU ATT ANG STARWARS-KATASTROFEN TÄNKER JAG INTE UTTALA MIG PÅ MIN BLOGG FÖR JAG SKULLE KUNNA SKRIVA 40 SIDOR SVORDOMAR OCH DET VILL INGEN LÄSA. MEN JAG TYCKER ATT DET ÄR FÖRJÄVLIGT SÅ. KLART SLUT.
....
 
Igen har jag varit hos jennu en hel natt och en hel dag och jag har sovit jättedåligt pga att det varit fullmåne. Himla vackert men inte så fantastiskt trevligt för min sömn. Hoppas det kan bli bättre inatt för annars orkar jag inte med min rygg. Den gör förskräckligt ont. 
Imorgon hoppas jag att jag ska få ett samtal så att jag kan dra mig mot black scar och få näsan genomborrad med en liten nål. Det skulle ju vara makalöst bra. Nej men jag är svintaggad på septum och jag har väl bokat imorgon med 80% säkerhet skulle jag vilja påstå. 
Träffa the mad dog Kevin en stund och sen förhoppningsvis också Gabriel. Det blir en bra dag, hoppas jag och på fredag lämnar jag civilisationen och beger mig till papput. haha det ser jag också fram emot. ♥
 
...
 
Jag fick mitt skolfoto idag med. Alltså jag är gråtfärdig, nej men haha det kan vara det mest misslyckade i historien. Fan vad fula vi är alihop i esmu1b hahah och framförallt jag fick jag bekräftat på det enskilda fotot.. vet inte om jag vågar visa er ens..
 
CIAO
 
hoho mys med höstlov
 
min nya söta plutt. så slipper jag se helt sne ut tills jag töjt mitt andra också :D
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela