min stjärna

Publicerad 2014-09-29 12:20:36 i Allmänt,

En iskall hand längs min rygg. Det finns där jag borde finnas. Drar i mig, sliter i mig. Aldrig känner man sig så liten som då. Aldrig så förödmjukad och kränkt. Helt utan empati, helt utan hjärta hugger det mig i sidan. I revbenen flera gånger. Andas. Det trycker genom min hals. Kväver allt. Hugger mig i sidan igen och jag blir den utan kropp, utan liv och kontroll. Jag kämpar för att överleva tills jag inser att jag inte kan dö. Det tar mitt liv ifrån mig men ger mig ingen död. Försöker utrycka mig, vill skrika, gråta. Men jag skrattar, är tyst, slutar andas. Jag vill ut, bort och jag ropar efter hjälp men hur ska någon höra mig här? Inte ett ljud. Tillslut kommer gråten, stönandet, jag klarar inte mer. Inte mer smärta.
Då finns du där. Du håller mig som ingen annan, du hittar mig i en oändlighet av tomrum. Ger mig värme och kärlek. Varje sekund av din närhet är en räddning för mig, varje andetag en trygghet och när du viskar att du älskar mig så vet jag vem jag är. Jag vet att jag finns, bara inte var än.
 

Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela