göteborg

Publicerad 2012-02-29 22:31:51 i Allmänt,

heeeej! Min dag började med ett kaos och slutade lyckligt! Vaknade och mådde aaaaasilla, jag masade mig ner på golvet från sängen, drog mig upp med hjälp av garderoben och hittade idrottskläder. Sen åt jag en tugga banan till frukost vilket resulterade i värre illamående. Därför beslutade jag mig för att lägga mig igen. Så idrotten hoppade jag över och tog en lur på en ån halv timma. Sen vaknade jag och bestämde mig igen för att försöka gå till skolan. Denna gången lyckades jag, och vädret blev prima så dagen rullade på med ett glatt humör från min sida.

Efter skolan åkte jag till Göteborg med Jennu och smög runt. Så träffade vi Kevin eller mer känd som Chevin kanske.. never mind.. men det var trevligt. Vi gick och fikade lite, gick runt och tjötade mest. Mycket bra dag. Trevliga människor! Dock glömde jag ta kort i göteborg som vanligt..... -.-
leker hässlegangsters i solen.. hihi


jonte är alltid så metal....


ojojoj... vad vackra vi blir på kort!


trött men very glad! Godnatt folket..

Om

Min profilbild

Nirionh

Vissa säger sig känna mig, andra frågar vem jag är. Jag vet inte vilken av de två kategorierna jag tillhör men genom att skriva ner allt viktigt och oviktigt hoppas jag att jag ska lista ut det förr eller senare. Välkommen till min blogg.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela